backaldrin international

Portré

A backaldrin az osztrák piacon vezető sütőszer és sütőipari alapanyagok gyártója, és világszerte már több mint 100 országban terjeszti sikeresen termékeit. Az 1964-ben alapított, és tulajdonosai által vezetett vállalat, teljes mértékben családi tulajdonban van. A sütőipar világában a backaldrint úgy is ismerik, mint a Kornspitz – Európa legsikeresebb péksüteményének – feltalálóját. A backaldrin-cégközpontja és a hozzátartozó "Kenyér Háza" Astenben, Linz közelében található.

A backaldrin több mint 600 különböző terméket kínál a világ legkülönbözőbb pékségeinek és ipari sütödéinek. A kínálat felöleli a kiváló minőségű búza-, és kenyérsütőszerektől kezdve, a speciális kenyérsütőszereken, a péksütemény-, finom pékáru-, cukrászkészítmények sütőszerein át, a kenyérfűszerekig, töltelékekig és aromákig bezárólag terjedő termékek széles skáláját, melyek között több BIO termék is akad. A gyártást elsősorban Astenben, Linz közelében végzik, de 2006 óta Ammanban, Jordánia fővárosában is működik egy termelőüzem. Ebből a termelőüzemből látják el az arab világot és az afrikai országokat. A backaldrin teljes körű szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, ide értve a termékfejlesztéstől az értékesítés segítésén át, egészen a továbbképzésig minden fontos tevékenység támogatását. A backaldrin-ügyfelek az olyan sikeres termékekből is profitálnak, mint a Kornspitz és a PURPUR.

A backaldrin a világ több mint 100 országában kínálja termékeit, és a cég tulajdonában lévő társaságokkal 14 országban jelen van: az ausztriai központi termelőüzem és a jordániai üzem mellett Bulgáriában, Németországban, Magyarországon, Olaszországban, Lengyelországban, Oroszországban, Szlovákiában, Csehországban, Ukrajnában, Kinában az Amerikai Egyesült Államokban Fehéroroszországban és Svájcban. Az összes többi országban a backaldrin különböző területi képviselőkkel működik együtt. A sütőszer és sütőipari alapanyagok specialistája több mint 780 munkatársat foglalkoztat.