backaldrin international

Köszöntjük a pékség csodaországában!

Péknek lenni számomra a világ legszebb foglalkozása, és mindig is az marad. Mivel pékcsaládból származom és magam is péknek tanultam, a pékműhely és a kenyér friss illata már gyermekként elbűvölt. Amikor szüleim és én megalapítottuk a backaldrint akkor a jóakarat mellett egyetlen egy szándékunk volt: termékeinknek és ötleteinknek a vevőink javát kell szolgálniuk. Ez az alapelvünk ma is, és a szakma megváltozott.

A pékségek ma csodaországokká váltak, eddig soha nem létező választékkal. Soha nem voltak jobbak az előfeltételek a jó, és mindenek előtt friss kenyér és péksütemény készítéséhez. Annak ellenére, hogy a verseny megerősödött meg vagyok győződve arról, hogy a péktermékek minősége és innovációja tekintetében soha nem voltak olyan jók az esélyek, mint ma.
 
Támogatásukra szolgál az, hogy vannak már tudatosan táplálkozó fogyasztók, soha annyian nem étkeztek házon kívül mint manapság, és a legmodernebb technológia, magas értékű nyersanyagok, precíz pék-menedzsment és specialisták állnak rendelkezésükre. Nekünk az a célunk, hogy olyan ötleteket, termékeket és szolgáltatásokat bocsássunk rendelkezésükre, melyekkel Önök magas értékű termékeket és ésszerű árakat tudnak kínálni.

A backaldrin weboldalán átfogó ajánlatot nyújtunk Önöknek. A teljes-szerviz keretén belül számos szolgáltatást ajánlunk. Használják tehát ki ezeket a szolgáltatásokat, és érezzék, hogy teljes mértékben patronáljuk Önöket.

Érdekes, és informatív órákat kívánunk Önöknek az új ötleteket tartalmazó balckaldrin.hu-n, és sok sikert kívánunk.

Péküdvözlettel

az Önök backaldrin csapata