backaldrin international

Önmagunkkal szemben támasztott követelmény

Minden dolog mértéke a vevő. Ahol a vevőké a szó, ott elválik az ocsú a búzától, és ott vizsgáznak a pékek és a backaldrin. Ez a helyzet határozza meg az önmagunkkal szemben támasztott követelményünket: a backaldrin a legjobb termékeket és szolgáltatásokat akarja nyújtani Önöknek, annak érdekében, hogy Önök a vevőiknek elfogadható áron, kiváló minőségű pékárukat kínálhassanak.

Ez már az első lépésnél, a termékfejlesztésnél kezdődik. Minden új termék – legyen az péksütemény sütőszere, vagy egy új, minőségi kenyérfajta – alapos, mindenre kiterjedő vizsgálaton megy keresztül. Ami a backaldrint nem győzi meg maradéktalanul, az nem kerülhet ki a pékségekbe. Innovatív termékek számára mindig a kiválasztott, legjobb minőségű alapanyagok szükségesek. Az új termék kifejlesztése során csak tudatosan kiválasztott és szigorúan ellenőrzött nyersanyagot használunk. A legmodernebb elemző módszerekkel vizsgáljuk ezeket az anyagokat, és csak ha minden feltételnek eleget tettek, kerülhetnek a termelési folyamatba.

A termékek azonos, magas szintű minősége érdekében a backaldrin hosszú lejáratú partneri kapcsolatokat épített ki a beszállítóival. A backaldrin személyesen ismeri azokat az üzemeket és személyeket, akik a beszállított nyersanyagokat termelik.

Szigorú minőségi és biztonsági ellenőrzések, valamint az összes egészségügyi előírás maradéktalan betartása képezi a termelési folyamat alapelvét. Az új fejlesztéseket a fokozatosság elve szerint, a laboratóriumi mintáktól a műszaki mintákon keresztül egészen a nagyüzemi keverő-berendezésig, minden stádiumban megvizsgálják.

A backaldrin Österreich GmbH rendelkezik az IFS 6. verzió minősítéssel. A backaldrin BIO-termékek árukínálata megfelel a 2092/91-es EU-rendeletnek. A rendelet betartását rendszeresen ellenőrzi az Austria Bio Garantie, Magyarországon a Bio-Kontroll Kht.