backaldrin international

Vállalkozás Ötletek. Márkák. Sikerek.

"ötletek. márkák. sikerek." – a backaldrin jelmondata – pékek által pékek számára alapított backaldrin vállalat minden nap azon dolgozik, hogy újabb termékeket és új recepteket alkosson így folyamatosan új ötletekkel lássa el partnereit. Csak a legjobb termékek juthatnak el ország-világ legjobb pékségeibe. Vannak olyan termékek, mint például a PURPUR és a Kornspitz, amelyeknek minden lehetőség megadatott ahhoz, hogy igazán sikeres márkává váljanak. A cél mindig egy: az ügyfelek legyenek sikeresek.

A backaldrin Hungária Kft sütőszerek és sütőipari alapanyagok forgalmazásával foglalkozik. Alapanyagainkból készül többek között a világ egyik kedvenc péksüteménye a Kornspitz és egyik legforradalmibb újdonasága a PURPUR. Termékeinket az Európa szerte ismert osztrák backaldrin Österreich GmbH cég gyártja.

Vállalkozásunk, mely a backaldrin termékek kizárólagos importálója és forgalmazója, 1992-ben alakult meg miután a 90-es évek elején hazánkban is egyre nagyobb igény mutatkozott a minőségi sütőipari alap- és adalékanyagok iránt. Napjainkban már jelentős mennyiségben használnak fel magyarországi pékségek, sütőüzemek backaldrin termékeket. Területi tanácsadóink, forgalmazóink segítségével a backaldrin sütőszerek eljutnak az ország egész területére. A cég alapítója Augendopler úr évekig élt Magyarországon, nyelvünket kiválóan beszélte. Magyarországi sütőipari ismereteit, tapasztalatait is felhasználta termékei fejlesztésénél.