Kenyerek

Speciális kenyerek, teljes kiőrlésű kenyerek, rozskenyerek, kevert rozskenyerek, búzakenyerek és kevert búzakenyerek

Kiváló alapanyagok és receptek a változatos kenyérkreációkhoz és minden kenyérsütési módszerhez. A klasszikus BackAromaSauer kovászaromát itt éppúgy megtalálja, mint a Magyaros Házi, Mein Kornbrot, DinkeliX és a PURPUR kenyereket. Friss ötletek és kiváló minőség az Ön kenyérválasztékához.

tovább

Péksütemények

Speciális péksütemények, rozsból, búzából készült sütemények és snack-sütemények

Ebben a fejezetben megtalálhatja valamennyi sütési módszer válogatott alapanyagait. Nem számít, hogy nagy vagy kicsi, világos vagy sötét, foszlós vagy tömör, puha vagy ropogós péksüteményt szeretne, itt megtalálja valamennyi ízletes süteményvariációt, amelyekből természetesen nem maradhat ki a ropogós Kornspitz sem.

tovább

Édes sütemények

Élesztős finomsütemények, mézeskalácsok, kevert sütemények, torták és más édességek

Egyszerű, gazdaságos, megbízható és csúcsminőségű – a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően a fánkok, a Sacher-torták vagy a tepsis sütemények éppúgy sikerülnek, mint a muffinok. Kóstolja meg termékeink széles válasz-tékát és próbálja ki receptötleteinket. Az eredmény: csúcsminőségű édes süteményvariációk.

tovább

BIO

Kenyér, péksütemények, édes sütemények és további termékek

A kezdetektől úttörőnek számító backaldrin 1995 óta kínál BIO-termékeket. Profitáljon ebből a kincset érő szakértelemből és a biomezőgazdaságból származó kiváló minőségű alapanyagokból, amelyek a teljesen természetes BIO-élvezet alapját képezik.

tovább

További árukínálat:

backaldrin international

Újdonságok & akciók