backaldrin international

Night & Day kenyér

Hogy a napot aktívan kezdhessük és hogy este se kelljen lemondani a kenyérről


Mindent a maga idejében! Ezt a régi igazságot egyre több táplálkozás-specialista
fedezi fel a kenyérfogyasztásban is! Míg nappal, az intenzívebb tevékenységek okán a szénhidrátokban gazdag tápanyagokra van szükség, addig éjjel, a pihenés időszakában a fehérjedús táplálékok előnyösebbek.

A Night & Day kenyér egy egyedi, kettő az egyben megoldást kínál: szénhidrátot nappal és fehérjét este. Tehát egész napra, mindig a megfelelőt.

Night kenyér

A Night kenyér azért lett kifejlesztve, hogy este se kelljen lemondani a kenyér élvezetéről. A Night kenyér egy alternatív lehetőség, ha a táplálkozási terv fehérjedús ételeket ír elő estére. A széhidrátok erősen (a szokásos mennyiség 75 %-val) csökkentve vannak, a fehérje tartalom ezzel együtt magasabb. A Night kenyér búza- és szója fehérjét tartalmaz, melyeknek magas a biológiai értékük. Magas értékű fehérjeforrásként a Night kenyér a sportolók és vegetariánusok esetében is hozzájárul a napi fehérjeigény fedezéséhez.

Day kenyér

Hogy a napot aktívan kezdhessük, lett a Night- kenyér a Day-kenyérrel kiegészítve. A Day kenyér tökéletes alapja a szénhidrátban gazdag reggelinek, energiát szállítva a nap jó indításához. A Day kenyérben lévő élelmi rostok meghosszabbítják a telítettségérzést, ezzel segítenek áthidalni az ebédig tartó hosszú szünetet. A Day kenyér jellemzői a magvas, szaftos bélzet és a hosszú frissesség.

Night & Day kenyér receptjét kérje területi képviselőjétől.