backaldrin international

Bibelbrot®. Az ég küldte.

Kenyérinnováció - kizárólag a könyvek könyvéből való összetevőkkel."Így áll az írásban, így sütik” hangzik a vidám szlogen, amire a backaldrin-nál az iba 2009 kiállításon figyelhettünk fel. Bibelbrot® a backaldrin legújabb alkotása. Elnevezéséből kiderül, összetevői mindegyikét megemlíti a könyvek könyve. Nevét is innen kapta: "Bibliakenyér®" mely egy különösen ízletes és zamatos búzakenyér.

"És végy magadnak búzát és árpát és babot és lencsét és kölest és tönkölyt és tedd ezeket egy edénybe és ezekből csinálj magadnak kenyeret...” áll az írásban (Ezékiel 4:9). Ezt a bibliai idézetet a backaldrin felhívásnak tekintette és sütött egy kenyeret, mely méltó a könyvek könyvéhez. Az eredeti összetevőket, ahogy azok már a szent írásban is állnak, egy modern formába öntöttük és megalkottuk a Bibliakenyeret. Búza, árpa, tönköly, köles, babliszt, lenmag, méz, tengeri só, mák, köménymag, élesztő és a víz 12 olyan összetevő, mely a mennyei örömökről gondoskodik.

Bibliakenyér® egy különösen ízletes és zamatos kenyér. A kenyér vonzó és eredeti formája, rusztikus, ropogós héja kihangsúlyozza, hogy elkészítésénél kizárólag a kezdetektől fogva bevált alapanyagok kerültek felhasználásra. A mák és kömény keverékével megszórt felület egyedi jelleget kölcsönöz a kenyérnek, emellett a mézzel együtt gondoskodnak a Bibliakenyér® különösen finom, kerek ízéről. A Bibliakenyér kiemelkedik különösen hosszan tartó frissességével.

A BibelMix-szel a backaldrin egy olyan új alapanyagot kínál, mellyel a kenyér megbízhatóan előállítható. A BibelMix eredeti holt-tengeri sóval készül. Ez az összetevő az „ígéret földjéről” fontos ásványi anyagokat tartalmaz és még jobban kiemeli a kenyér karakterét.

A backaldrin Bibliakenyér®-hez értékesítést elősegítő ismertetőket is kínál: körcimke, plakát, mini-Biblia formájú doboz szórólapokkal, amelyből információkat kapunk a Bibliakenyér®-ről, alapanyagairól, a kenyér és a Biblia kapcsolatáról.

A Bibliakenyér® receptjét kérje területi képviselőjétől.

Bibelbrot® a backaldrin védjegye.