backaldrin international

Ötletek & fejlesztés A pelyvát ki kell selejtezni a búzából

Az új termék-ötletek soha nem úgy keletkeznek mint derült égből a villámcsapás. Amikor a backaldrin ilyen ötleteken töri a fejét, akkor világos cél van a szeme előtt: olyan termékeket kíván ajánlani Önöknek, melyeket vevőik el is fognak fogadni. A pelyva legkésőbb akkor selejtezhető ki a búzából, amikor vevőik a termékre igent mondanak.

A backaldrin fejlesztő sütödéje naponta csiszolgatja az új termékekre vonatkozó ötleteit és receptjeit. A piac és a fogyasztók viselkedéséből felmérhető az, hogy mire van érdeklődés. A backaldrin cég a trendeket nyomon követve jó érzékkel és nagy tudással alakítja ki új ötleteit a kenyerek, péksütemények és finom pékáruk területén. Az eredményben visszaköszönnek az egész világon több ezer vevővel folytatott beszélgetések. Ez egy olyan tapasztalati tőke, melyből az összes ügyfelünk profitálhat.

Csak a legjobb ötletek teremtik meg komoly választási eljárások után a követendő utat. Sok ötletből potenciálisan sikeres márkák keletkeznek, de leginkább olyan húzóerők, mint pl. a Kornspitz vagy a PURPUR, melyeket a világ minden sütödéje és fogyasztója kedvel.