backaldrin international

Az Önök pékmestere Halló Pékmester! – Segítségét kérem

Ahol a szükség, ott a segítség. Egy hívás elegendő ahhoz, hogy egy pék,- vagy cukrászmester tanáccsal vagy tettel segítségére legyen. A balckaldrin jól tudja, hogy annak, aki süt szokatlan órában is segítségre lehet szüksége, ezért soha nem hagyja Önöket cserben. Ha a tészta korán reggel nem akar megkelni, vagy hiányzik valami, a backaldrin azonnal segítségére van.

Sütési tanácsadás minden esetben. Ha a kenyér, sütemény, vagy a finom péksütemény nem az Önök ízlése szerint sikerül, úgy ott van Önök számára a Sütő- vagy cukrászmester. Közösen lépésről lépésre követhetik a termelés folyamatát. Az okot a legtöbb esetben gyorsan meg lehet találni. Ha ez mégsem sikerül azonnal, úgy backaldrin felkutatja a megoldást. Egy biztos: a backaldrin vevőinek eddig még minden sütéssel kapcsolatos rejtélyét megoldottuk.

Új sütési ötletek. Választékuk egy új terméke rendszerint a sikeresekké közé akar jutni. Vásárlóik végül is minőséghez vannak szoktatva. Tekintsék a backaldrint sütőmesterként és az ötletek kiagyalójának, amikor egy új kreációt szeretnének ajánlani. Mottó: közösen hozzuk ki a legjobbat a kemencéből.

Forduljanak a sütő,- vagy cukrászmesterhez. Használják ki ezt a formát megkereséseiknél a kapcsolat megteremtéséhez.