backaldrin international

Csapó 1! Az új backaldrin vállalati film "Kik vagyunk?"

Az IBA 2012-n a backaldrin bemutatta új arculatát a nyilvánosság számára.
Mindenekelőtt ez is azt bizonyítja, hogy ez a családi vállalkozás az egész világon egyedülálló: emberek a vállalkozásban.Természetesen továbbra is a minőség és az innovációs erő az, ami nagyon fontos tartalma a backaldrin-nak. Azonban nem ok nélkül áll az új vállalati brosúrájának első oldalán a következő: "Remek munkatársaink vannak". Hiszen a sütés mellett mindenek előtt az emberek állnak a középpontban.

"Minden az emberektől függ, és nekik kell megfelelni. Nagyon szerencsés vagyok, hogy sok hasonló gondolkodású ember vesz körül. Ez vonatkozik a vállalkozásainkra minden országban és kultúrában " mondja Peter Augendopler.

A backaldrin egy olyan családi vállalkozás, amely tiszta értékekkel, elvekkel, kitartó gazdálkodással és felelősséggel rendelkezik, mindezek a dolgozók és a vevők segítségével valósulnak meg.

Pontosan ezt közvetíti a backaldrin image filmje is. Autentikus módon mutat rá: "Kik vagyunk!" A legjobb csapatok és dolgozók, akiket egy vállalat kívánhat magának.

Öt ország adott helyszínt a forgatási munkáknak: Ausztria, Németország, Spanyolország, Lengyelország és Libanon, amelyekben a backaldrin-nak vagy telephelye, vagy értékesítési partnere található.

"Kezdettől fogva világos volt számunkra, hogy a családi üzem fejlődése nagy hatással van a nemzetközi tevékenységű vállalkozásra, melyet vizuálisan meg is jelenik a filmben.
Olyan nagyvárosok emelték nemzetközi nagyságúvá a filmet mint Bejrut, Krakko, Madrid vagy München. A valódi kihívás azonban a vállalat hiteles megjelenítése volt. A képeknek és a történeteknek is hitelesnek, őszintének és hamisítatlannak kellett lennie. Mint amilyen a backaldrin maga." mondja Roland Reiter és Wolfgang Pastl a Prime Concept-től.

A backaldrin vállalati film nemzeti és nemzetközi díjat nyert, és már 2012 november végén a Linzi Filmfórum a kategóriáján belül is kitüntette.