backaldrin international

www.purpurkenyer.hu - a fogyasztók még teljesebb tájékoztatásáért Egyre több látogató, Ön se ne maradjon le

Hétről-hétre növekvő számú látogatót vonzanak a backaldrin által fejlesztett új honlapok a www.Kornspitz.hu és a www.purpurkenyer.hu


A már sokak által ismert kornspitz.hu honlapunk ismét egy nagyobb fejlesztésen esett át. Örömmel jelentjük be, hogy a megnövekedett fogyasztói kéréseknek és megkereséseknek eleget téve a kimondottan fogyasztók tájékoztatására létrejött honlapon a hol kapható? fülre kattintva fogyasztóink kereshetnek a szakboltok között, hogy a kívánt  termékeket legközelebb mely pékség mely boltjában vásárolhatják meg. Ezen felül eddig a kornspitz.hu weblap szerves részét képző purpurkenyer.hu oldal látványban és elérhetőségben is különvált segítve ezzel a keresést és a tájékozódást.

Az oldal látogatói többet megtudhatnak a backaldrin márkatermékekkről, azok egészségre gyakorolt hatásairól, összetevőikről. Szezonális recepteket, egészséges táplálkozással kapcsolatos cikkeket olvashatnak.

Amennyiben Ön is gyártja az oldalon megtalálható termékeink valamelyikét és nem szerepel a szakboltok listájában, kérem értesítsen bennünket és mi haladéktalanul megkezdjük nyilvántartásunk kiegészítését.

Az oldalt ide kattintva közvetlenül is elérheti.

Szívesen vesszük ha vevőinek ajánlja a honlapot.
Jó böngészést kívánunk!