backaldrin international

Kornspitz® - Film indul!

Egy film kedvéért Kornspitz® márkatermékünket kamera elé állítottuk. A felvétel bemutatja mi a "tökéletes út a Kornspitz®-hez", nagyító alá veszi az előállítás hibáit, azok okait és különböző tippeket mutat be a gyártás megkönnyítéséhez. A filmet máris kérheti területi képviselőjétől, vagy letöltheti weblapunkról.


A Kornspitz® a legsikeresebb márkatermék az európai péktermék piacon és naponta több mint 4,5 millióan fogyasztják. Magas gabona töret tartalma által a kultuszpéktermék a gabonamagok minden értékes összetevőjét és kiemelkedő, több mint 7 % élelmi rost tartalmat kínál. "A Kornspitz® alapja számos diétának és táplálkozási programnak. Mindenki aki ezt a márka terméket kínálja felelősséget visel. Így különösen fontos, hogy a receptúra egzakt be legyen tartva" mondja Peter Augendopler.


A backaldrin cég bemutat egy új filmet a Kornspitz®-cel a főszerepben, mely a márkatermék előállításának minden lépését szemlélteti. Nyomon követi a gyártás hibáinak okait, mint a túl kis térfogat, a szakadozott felület, vagy a túl apró pórusképződés. A film röviden, tömören és meggyőzően megmutatja, mire kell ügyelnünk, hogy a Kornspitz® ne csak mint színész nyújtson meggyőző alakítást, hanem mindenek előtt az Önök vevőinek tetsszen.

További információ a Kornspitz®-ről: www.kornspitz.hu

A filmet igényelheti területi képviselőjétől, vagy hamarosan letöltheti itt.